a kezem nagyjából rendbe jött, csak a mutatóujjam csámpás-konok egy kicsit, de már mozog valamennyire, uh 2 hét múlva kezdhetem a vezetést és végre önjáró leszek de tényleg.

Uzsgyika lehet, h vemhes, volt neki egy udvarlója, kapaszkodó: EGY PINCSI!!! én egész sokáig azt hittem h lány, de lehet, h mégsem, uh kicsit félek, milyen kölykök lesznek már, nagy fül, nyomi fej, tiszta Joda mester..

apu túl van egy nagyon durva szalmonella fertőzésen, de fő h megúszta, most meg csóri Radirka beteg, láz, has-mars, tökre beszartam (képletes)h ő is szalmonkás lett apától, de azt mondják az okosok, h vírusfertőzés. és 4 foga jön egyszerre, uh a Buddha 4nemes igazságának első passzusa, miszerint a lét szenvedés teljes, értelmet nyert neki is.

ezeket leszámítva jól vagyunk, Radirka egy öröm mosoly gyár, imádom.

 

 

 

 

Szerző: miaúúúú  2010.07.26. 08:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimmiescsapata.blog.hu/api/trackback/id/tr952176480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása